16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportDel Piero nu pleaca de la Juventus

Del Piero nu pleaca de la Juventus

Cu toate ca este lidera in Serie A, iar dupa etapa de duminica s-a distantat la cinci puncte de rivala AC Milan, la Juventus lucrurile nu merg chiar asa de bine. Problemele vin din interior, antrenorul Fabio Capello fiind pus in fata unei situatii delicate. Fanii torinezi sint din ce in ce mai nemultumiti de faptul ca idolul lor si simbolul echipei din ultimul deceniu, Alessandro Del Piero, este tot mai marginalizat. De la sosirea lui Capello, Del Piero nu prea a mai fost titular, el fiind introdus mai mereu dupa jumatatea reprizei secunde, lucru cu care tifosii lui Juve nu reusesc sa se impace. In meciul cu Brescia, „Pinturicchio“ a fost chiar uitat pe banca de rezerve, cu toate ca Juventus a suferit doua pierderi grele la mijlocul terenului, Nedved si Emerson parasind terenul accidentat. Capello i-a preferat insa pe Olivera si Kapo, uitind de Del Piero, moment in care spectatorii au luat foc, huiduindu-l pe tehnician si cerind revenirea lui Marcello Lippi.


In presa internationala s-a tot scris ca locul decarului juventin in echipa ar fi amenintat din cauza revenirii pe teren a francezului David Trezeguet, a formei foarte bune in care se afla suedezul Zlatan Ibrahimovici si a achizitionarii lui Adrian Mutu. S-a pus problema ca Alessandro sa fie cedat in Japonia, unde ar urma sa cistige foarte mult din dreptul sau de imagine, insa fotbalistul a contrazis toate zvonurile aparute.


Del Piero a afirmat ca va ramine la Juventus pina in 2008, cind ii expira contractul cu gruparea italiana si crede ca daca s-ar afla in scadere de forma, conducerea clubului nu ar mai investi in el. „Ma aflu in declin? Daca acest lucru este adevarat, atunci de ce conducerea clubului continua sa investeasca bani intr-un produs care nu mai este profitabil? Am citit recent ca voi fi cedat la Palermo in schimbul lui Cesare Bovo. Cu tot respectul, dar eu ramin la Juventus pina in 2008“, a spus capitanul bianconerilor. Varianta lui Alex Del Piero a fost confirmata si de directorul general al lui Juve, Luciano Moggi, care a subliniat ca viitorul mijlocasului de 30 de ani nu se afla sub semnul intrebarii: „Nu este in criza, iar viitorul sau nu este pus sub semul intrebarii. Del Piero va ramine la Juventus pina la finalul contractului.“


Potrivit agentului jucatorului, Mario Miyakawa, mai multe cluburi din Europa, printre care Real Madrid, Chelsea si Manchester United, si din Japonia s-au aratat interesate de a-si asigura serviciile lui Alessandro Del Piero la finalul contractului sau cu Juventus.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS