17 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportUite cine marcheaza!

Uite cine marcheaza!

Universitatea a cistigat meciul amical sustinut ieri, la Rimnicu Vilcea, contra divizionarei C, CSM Rimnicu Vilcea, cu 1-0, prin golul marcat de Borbely in ultimul minut. In turul campionatului Diviziei C, echipa-satelit a Stiintei invinsese cu 6-1 formatia vilceana, lider in seria a cincea.


Prima ocazie a partidei desfasurate pe un teren acceptabil a apartinut gazdelor, in minutul trei, dar sutul de la distanta al lui Marinescu a fost prins fara probleme de Guso. Imediat, Dragan a avut prima oportunitate de a marca pentru Universitatea, insa „calciiul“ sau din careul mic, dupa cornerul executat de Bundea, a trecut pe linga poarta. Apoi, Stoianof, Jovanovic si Plesan l-au incercat pe Mihalache, fara a reusi sa inscrie. Cea mai mare ocazie a primei reprize s-a petrecut in minutul 20, cind centrarea lui Bordeanu a fost reluata cu capul de Jovanovic, dar mingea a intilnit transversala. Gazdele au replicat pe contraatac, insa suturile de la distanta ale lui Creanga si Lepadat nu au fost suficiente pentru a-l invinge pe Guso.


Dupa prestatia submediocra a jucatorilor trimisi in teren in prima repriza, antrenorul craiovean a inlocuit la pauza aproape intreaga echipa, dar schimbarea in bine a jocului nu s-a produs.


Partea a doua nu a adus nici o ocazie clara, neobservindu-se o mare diferenta intre divizionara C si Universitatea. In ultimul minut de joc, Borbely a reluat din plonjon, cu capul, centrarea lui Ilie Iordache si a adus victoria craiovenilor, o mare contributie avind insa si portarul Cirtina, care a scapat mingea din mina.


La finalul meciului, suporterii vilceni ai Universitatii le-au recomandat elevilor lui Pavel Badea sa manince urzici, pentru a avea putere sa evite retrogradarea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS