6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPavel Buburuz este noul antrenor al Minerului Motru

Pavel Buburuz este noul antrenor al Minerului Motru

Dupa ce hotarise retrogradarea antrenorului Gabi Zahiu pentru declaratiile defaimatoare la adresa conducerii, Consiliul Director al echipei Minerul Motru l-a validat, simbata, in functia de antrenor principal pe Pavel Buburuz, care a fost prezentat echipei imediat dupa investire. Sase jucatori au refuzat sa se antreneze sub comanda lui Buburuz, fiind solidari cu antrenorul demis Gabi Zahiu. Amzucu, A. Popescu, B. Popescu, Caibir, Balan si Patrascu au fost suspendati pe durata contractului, primii doi pina in vara, ceilalti inca un an si jumatate, urmind sa fie adusi alti fotbalisti in locul acestora. Buburuz va fi ajutat de cei doi secunzi care au lucrat si cu Zahiu, Liviu Cojocaru si Petre Gheorghe, validati in functie. Zahiu s-a prezentat la stadion asa cum promisese, dar nu a fost primit la antrenament de catre conducere.


Fotbalistii din „lotul Tirgoviste“, B. Popescu, Caibir si Patrascu, au informat ieri conducerea ca o se se prezinte la program sub comanda lui Buburuz. Organizatorul de competitii Mihai Cernica a anuntat perfectarea transferurilor lui Patru si Oprea, de la FC Tirgoviste, si a lui Andreescu, de la Rulmentul Alexandria. Programul echipei a fost schimbat, plecarea spre cantonamentul de la Baile Felix, programata pentru astazi, aminindu-se pentru miine. Pe linga cei sase fotbalisti suspendati, Buburuz nu poate conta la pregatire nici pe Volocaru, care si-a dislocat umarul.


B. Popescu, mijlocasul echipei Minerul Motru transferat in vara trecuta de la FC Tirgoviste, a fost „marul discordiei“ dintre antrenorul Gabi Zahiu si conducerea clubului. Remarcat in turul campionatului atit de Pandurii Tirgu Jiu cit si de Petrolul Ploiesti, Popescu este dorit de ambele formatii. Zahiu, prieten bun cu Petre Buduru de la Ploiesti, l-ar fi vrut la Motru pe portarul „gazarilor“, Zdrinca, dar acestia sint dispusi sa-l lase pe goal-keeper la Motru doar in schimbul lui B. Popescu. Conducerea „minerilor“ ar vrea sa-l dea pe B. Popescu la Pandurii pentru a se feri de eventualele speculatiile care s-ar face in urma unei tranzactii cu ploiestenii. Popescu este transant in privinta destinatiei sale, respingind categoric varianta Pandurii: „Prefer sa evoluez la Minerul Motru, decit la Pandurii. Intentia mea e sa joc la Petrolul.“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS