10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFerguson si Wenger au ingropat securea razboiului

Ferguson si Wenger au ingropat securea razboiului

Managerii gruparilor Manchester United si Arsenal Londra, Alex Ferguson, respectiv Arsene Wenger, si-au dat acordul sa inceteze „razboiul declaratiilor“, potrivit unui comunicat dat in comun de cele doua cluburi. Acest comunicat a fost dat publicitatii la incheierea unei intilniri intre vicepresedintele clubului Arsenal, David Dein, si directorul general al gruparii Manchester United, David Gill.


Scotianul Ferguson si francezul Wenger nu au asistat la aceasta reuniune, dar fiecare a oferit garantii in ceea ce priveste dorinta lor de a pune capat acestor polemici inainte de meciul dintre cele doua echipe, prevazut pentru 1 februarie, pe stadionul „Highbury“.


„Razboiul declaratiilor“ intre Ferguson si Wenger a izbucnit dupa ce Manchester United a invins pe Arsenal, pe 24 octombrie 2004, intr-un meci marcat de numeroase incidente. Dupa acest meci, Wenger a fost sanctionat cu o amenda de 15.000 de lire sterline si avertizat de Federatia Engleza, pentru ca l-a calificat drept „trisor“ pe atacantul olandez Ruud van Nistelrooy.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS