11.2 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport13 meciuri in 13 zile!

13 meciuri in 13 zile!

Dupa sase zile de intensa pregatire preponderent fizica, efectuata in perimetrul Predealului, astazi se incheie stagiul montan al oltenilor. In drum spre casa, jucatorii aflati sub comanda lui Pavel Badea vor face astazi o escala la Rimnicu Vilcea, pentru un meci amical cu CSM din localitate (stadionul din Zavoi, ora 14.00).


Pina la plecarea in Antalya, care este programata simbata viitoare, oltenii vor continua antrenamentele in Craiova, Badea urmind sa decida in zilele urmatoare lotul celor 22 de jucatori „turci“. Turneul din Antalya se va desfasura intre 29 ianuarie si 13 februarie, Universitatea avind stabilite si citeva meciuri amicale cu echipe aflate si ele in pregatire in Antalya. Conform lui Radu Matasareanu, cel care a intermediat acest stagiu, oltenii vor avea un program incarcat. Universitatea va participa la „Arcadia Belek Cup“ (30 ianuarie-5 februarie), dar in zilele cind nu joaca in aceasta competitie si dupa incheierea ei, organizatorul le-a programat oltenilor alte sapte-opt partide de verificare!


Pina in prezent, la „Arcadia Belek Cup“ au confirmat participarea urmatoarele echipe: Irtis (Kazahtan), Slavia Praga (Republica Ceha), Universitatea Craiova – repartizate in grupa A -, in timp ce grupa B va fi alcatuita din VfB Stuttgart (Germania), Lokomotiv Plovdiv (Bulgaria), iar cea de-a treia formatie urmeaza a fi desemnata in zilele urmatoare, fiind o echipa din Ungaria, Kazahtan sau din China.


Programul meciurilor Universitatii in grupa A: Irtis (duminica, 30 ianuarie, ora 18.00), Slavia Praga (joi, 3 februarie, ora 18.00). In 5 februarie (simbata) sint programate intilnirile pentru podiumul intrecerii astfel: ora 15.00 pentru locurile trei-patru, iar de la ora 18.00 se disputa finala.


Celelalte partide de verificare ale Universitatii sint cu WIT Georgia (1 februarie), Hamburger II (2 februarie), Levski Sofia (7 februarie), Bucheon (Koreea de Sud, in 9 februarie) si Naftex (Bulgaria, in 12 februarie). Totodata, alte trei-patru intilniri amicale vor mai sustine oltenii cu echipe inca nedesemnate (din Rusia, Ucraina etc).


„Badea mi-a cerut asa de multe meciuri de verificare, aproape cite unul in fiecare zi, explicindu-mi ca Universitatea va avea in Turcia, de fapt, aproape doua echipe“, a explicat reprezentantul firmei organizatoare.


Altfel, Lucian Dobre a plecat ieri, dupa alergarea de dimineata, spre casa, deoarece a devenit tata, sotia sa nascind un baietel.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS