17 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAsteptindu-l pe Romeo

Asteptindu-l pe Romeo

Divizionara B din Caracal va efectua de luni un cantonament centralizat la Baile Govora, motiv pentru care ieri oficiali ai gruparii oltene – antrenorul Nae Ungureanu, presedintele Jean Nitulescu si un sponsor al echipei – au inspectat cartierul general al pregatirilor, respectiv hotelul Sindicatelor, stadionul din Govora si pantele din perimetrul statiunii vilcene.


In privinta lui Romeo Paduret, jucatorul nu mai raspunde la telefon, dar a fost vazut zilele trecute la antrenamentele conduse de Rednic la FC Vaslui. Presedintele Jean Nitulescu a afirmat: „Din punctul nostru de vedere, Paduret este al nostru. Ne-am inteles cu firma de impresariat care il reprezinta, avem dezlegarea jucatorului de la Universitatea, asa ca, vrind-nevrind, el ar trebui sa se prezinte la pregatirile echipei. Am convingerea ca in cantonamentul de la Govora va fi si Paduret, daca nu cumva soseste chiar miine (astazi – n.r), asa cum ne-a promis impresarul Dumitru Tudor“.


Bornescu, care s-a pregatit in aceasta saptamina cu FC Caracal, va face, dupa toate probabilitatile, deplasarea la Govora, desi jucatorul inca mai spera la un transfer in Turcia pe ultima suta de metri.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS