20.9 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPavel si Hanescu - out

Pavel si Hanescu – out

Ziua a patra a Internationalelor de tenis ale Australiei de la Melbourne, care a programat partide din turul al doilea al probei de simplu, a consemnat eliminarea ambilor jucatori români prezenti pe tabloul principal. Primul dintre compatriotii nostri care a parasit competitia a fost Andrei Pavel, cap de serie numarul 17, invins surprinzator cu 7-6 (6), 6-2, 6-2 de americanul Bobby Reynolds, numarul 235 mondial, jucator venit din calificari.


„Este fenomenal sa ma aflu in turul al treilea la un astfel de turneu. Trebuie sa imi schimb a doua oara biletul la avion, pentru ca nu ma asteptam la un asemenea parcurs“, a spus Reynolds, care a avut ocazia de a se antrena cu Andy Roddick cu o zi inaintea meciului cu tenismanul român.


Pavel a fost urmat la scurt timp de Victor Hanescu, care a cedat tot in trei seturi, cu 5-7, 1-6, 4-6, in fata celui de-al saptelea favorit al competitiei, englezul Tim Henman. Cei doi tenismeni români s-au ales cu 21.000 de dolari in urma parcursului din proba de simplu de la Australian Open, Pavel fiind angrenat si la dublu, alaturi de cehul Thomas Berdych.


Intr-un meci din primul tur al probei feminine de dublu, compatrioata noastra Ruxandra Dragomir-Ilie, facind pereche cu Maureen Drake (Canada), a dispus cu 6-4, 6-1 de cuplul ceh Olga Blahotova/Libuse Prusova. In turul secund, cuplul Dragomir/Drake va juca impotriva favoritelor numarul 14, Shinobu Asagoe (Japonia)/Katarina Srebotnik(Slovenia), care au trecut in primul tuir de perechea australiana Sophie Ferguson/Jaslyn Hewitt.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS