10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFerrari ramine in Formula 1

Ferrari ramine in Formula 1

Desi s-au facut o multime de speculatii cu privire la organizarea unui campionat rival Formulei 1 incepind cu 2008, respectivele discutii au luat sfirsit, deoarece initiatorii acestei mutari trebuia sa fie cei de la Ferrari, iar italienii si-au prelungit acordul Concorde pentru inca patru ani peste cel actual, care ar fi expirat in 2008. Printre cei care sustineau organizarea seriei rivale se aflau Renault si grupul Daimler-Chrysler, insa se pare ca oferta lui Bernie Ecclestone, de 300 de milioane de lire sterline celor care isi prelungesc acordul Concorde, a dat roade.


„Formula One Management este incintata ca acest acord s-a pecetluit si ca viitorul Formulei 1 este acum stabil“, a spus Ecclestone dupa incheierea intelegerii.


De asemenea, Luca di Montezemolo, presedintele Ferrari, a adaugat: „Este important ca FIA, care este forul suprem, FOM, care ii reprezinta pe cei care au organizat Formula 1 in acesti ultimi ani, si Ferrari, singura echipa care a luat parte fara intrerupere la fiecare Campionat Mondial, au adus un mesaj puternic de stabilitate pentru viitor. Acest acord este in tema cu ceea ce Ferrari spera de mult timp.“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS