10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAdrenalina cu Nicoleta Luciu

Adrenalina cu Nicoleta Luciu

La Sfintu Gheorghe debuteaza astazi un turneu de sala la care a fost invitata si o echipa a Stiintei, respectiv formatia de glorie a anilor ’80, supranumita „Craiova Maxima“. Dintre componentii de aur ai acelei echipe, doar Balaci si Stefanescu nu sint in România. Ilie Balaci, care era asteptat zilele acestea la Poiana Brasov, a mai ramas citeva zile la Dubai, pentru a se clarifica situatia lui contractuala cu Al Ahly si a urmari evolutiile juniorilor de la Universitatea la turneul international din capitala EAU (care se incheie astazi), iar Costica Stefanescu este sub contract in Siria, cu Al Jies.


La turneul de la Sfintu Gheorghe, oltenii vor fi reprezentati de o formatie alcatuita din trei componenti ai „Craiovei Maxima“ – Silviu Lung, Nae Tilihoi, Rodion Camataru – si alti fotbalisti craioveni cunoscuti: Marian Bicu, George Bita, Daniel Mogosanu, Victor Cojocaru, Narcis Mohora, Mugurel Gusatu, Ion Dudan. Au fost stabilite doua grupe a patru echipe. Chiar astazi dupa amiaza, oltenii vor disputa primele doua meciuri, cu ASA Tirgu Mures si Radio România Actualitati, iar miine vor intilni cealalta echipa din grupa, Fabrica de Ape Minerale Biborteni.


Conform celor declarate de organizatori, la banchetul de simbata seara participantii vor avea parte de un program artistic deosebit, printre invitate numarindu-se si vedeta TV Nicoleta Luciu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS