12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportJutta, fii barbata!

Jutta, fii barbata!

Iubiti frati intru ale presei, dau stire domniilor voastre ca nu e lucru curat cu „germanul Jutta Kleinschmidt“, cum il (o) numiti, in deplina cunostinta de cauza, pe pilotul de la Volkswagen cu numarul de concurs 310. Mai multi oameni seriosi sint gata sa-si parieze intreaga avere contra trimiterii dumneavoastra in somaj ca „germanul Jutta Kleinschmindt“ este de fapt femeie. Pina mai ieri, chiar si parintii domnisoarei Jutta credeau acelasi lucru si au ramas siderati cind citiva jurnalisti români le-au dezvaluit crudul adevar: Jutta este barbat!


Printre genialii presari care au facut marea descoperire se numara si doi sarmani de la un post local de televiziune: un el cu capul mare si o ea sclifosita. „Cum adica «Jutta Kleinschmidt face probleme barbatilor»?“, se intreba unul dintre cei doi inteligenti, citind titlul unui material aparut in GdS dupa etapa a 11-a a Raliului Dakar, cistigata de Kleinschmidt. „Jutta Kleinschmidt este un pilot german. O face probleme si altor barbati“, a raspuns purtatorul celui de-al doilea neuron din studio.


Cu mina pe inima si cu ochii la un alt post, recunosc, stimatii mei colegi, ca am gresit titlul. Corect ar fi fost „Jutta Kleinschmidt face probleme prostilor“, titlu care nu ar mai fi pus la munca cei doi neuroni (1+1) ai dumneavoastra. Dar nu trebuie sa va necajiti, pentru ca si alti confrati de-ai mei si de-ai dumneavoastra, care se cred la fel de spirituali ca si voi, i-au schimbat sexul Juttei. Este vorba despre un reporter al „CNN-ului României“ si de redactorii a doua respectabile agentii de presa, care, iertata-mi fie intransigenta, si-au gresit meseria. Poate si sexul, mai stii?…

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS