12.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCassano ar putea ajunge la Juventus

Cassano ar putea ajunge la Juventus

Intrarea managerului lui Antonio Cassano, Beppe Bozzo, in grupul impresarilor societatii GEA World, ar putea face ca atacantul lui AS Roma sa paraseasca gruparea giallorosa pentru a trece la Juventus, sub comanda lui Fabio Capello, considerat tatal sau adoptiv. Mutarea este, intr-un fel, asteptata, tinind cont ca puternica firma de procuratori care detine drepturile a aproape 200 de jucatori si antrenori din Serie A si Serie B, printre care Nesta, Di Vaio, Buffon, Cannavaro, Materazzi, Muzzi, Mancini, Del Neri, De Canio, Guidolin, Oddo, este prezidata de Alessandro Moggi, fiul directorului general al lui Juve. Bozzo, care este pentru Cassano un fel de frate mai mare, i-a mai facut insa figura lui Moggi in 2001, cind l-a directionat pe capriciosul atacant italian de la Bari spre Roma, dezamagindu-l pe oficialul juventin.


Lucrurile ar putea sta la fel si in cazul de fata, managerul lui Cassano precizind ca jucatorul sau, caruia contractul cu AS Roma ii expira in iunie 2006, are mari ambitii pentru viitor, „dar si partea financiara este extrem de importanta“. „Cassano nu va parasi Roma pina la finele contractului sau. In plus, el vrea sa aiba o intrevedere cu conducerea echipei pentru a discuta o eventuala prelugire a intelegerii pina in 2009“, a afirmat Beppe Bozzo.


Presa italiana noteaza insa ca venirea lui Mutu la Juventus, via Livorno, prejudiciaza o eventuala achizitionare a lui Antonio Cassano, dar nu este exclusa varianta ca internationalul român sa devina moneda de imprumut, Juve fiind dispusa sa ofere in plus si o suma de bani.


„Este stiut ca valoarea de piata a lui Mutu este undeva intre 12 si 15 milioane de euro, pe cind cea a lui Cassano se apropie de 30 de milioane de euro. Cum Juventus nu are nici o intentie sa-l cedeze pe Trezeguet la Barcelona, cum se credea acum citva timp, mai ales ca francezul pare sa se inteleaga foarte bine cu Ibrahimovici, inca 15 milioane de euro date Romei ar fi mult. Juve este insa gata ca in afacerea Cassano sa trimita la AS Roma, alaturi de Mutu, un jucator de perspectiva din fotbalul european, care nu este italian“, scrie mass-media din Peninsula.


Luciano Moggi a negat toate aceste calcule, afirmind ca Mutu nu va fi niciodata cedat Romei in schimbul lui Cassano: „Adrian Mutu a venit la noi pentru a ramine si l-am luat pentru a juca in tricolul lui Juve. Si oricum, am impresia ca Totti si Cassano nu vor pleca de la AS Roma“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS