24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportSarapova, ambasadoarea frumusetii

Sarapova, ambasadoarea frumusetii

Jucatoarea rusa de 17 ani, Maria Sarapova, cistigatoarea turneului de la Wimbledon 2004, a fost aleasa ca ambasador al candidaturii orasului Moscova la gazduirea Jocurilor Olimpice din 2012. „Ca Moscova sa fie gazda Jocurilor Olimpice din 2012 si a Jocurilor paralimpice ar fi un vis pentru mine si milioane de alti rusi. Voi incerca sa explic de ce Moscova trebuie sa gazduiasca Olimpiada“, a spus Sarapova.


Jucatoarea din Rusia, considerata urmasa Anei Kournikova in topul frumusetii WTA, s-a calificat deja in turul secund al turneului de la Melbourne, dupa ce a trecut in prima runda de bulgaroaica Sesil Karatanceva, scor 6-3, 6-1.


Altfel, Jocurile Olimpice de vara de la Beijing din 2008 vor aduce cel mai mare beneficiu financiar din istorie, acesta fiind estimat la aproximativ trei miliarde de dolari, dupa afirmatiile lui Gerhard Heiberg, director de marketing in cadrul Comitetului Olimpic International. „Jocurile de la Beijing vor fi, din punct de vedere financiar, cele mai reusite din toate timpurile. Se vor pune astfel bazele viitorului miscarii olimpice, care va incepe cu Olimpiada din 2012“, a spus Heiberg.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS