10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPaduret era asteptat aseara

Paduret era asteptat aseara

Divizionara B din Caracal a efectuat ieri, la Policlinica Sportiva din Craiova, prima parte a vizitei medicale, iar astazi oltenii vor continua unele teste la Spitalul din Caracal. La controlul medical din Banie nu a fost prezent Romeo Paduret, asa cum se zvonea, insa fostul mijlocas al Sportului si al Stelei, care a avut si o aparitie in tricoul Universitatii, era asteptat sa se alature aseara lotului oltean. „Nu ma intereseaza ofertele pe care le are Paduret de la Brasov sau de la Vaslui. Eu stiu ca trebuie sa vina deseara (aseara – n.r.) la echipa, iar de miine (astazi – n.r.) va incepe antrenamentele cu noi“, a afirmat tehnicianul caracalenilor, Nae Ungureanu.


Capitanul echipei, Mircea Bornescu, care este inca in asteptarea unui raspuns din partea turcilor de la Genclerbirligi, a fost si el ieri la Policlinica Sportiva impreuna cu noua achizitie a caracalenilor, portarul Dorin Hirsu. Mijlocasul Dina, care a fost operat in vara anului trecut, se afla in recuperare, iar revenirea lui pe terenul de joc s-ar putea produce in aprilie.


Oficialii olteni ne tot „ameninta“ cu citeva transferuri deosebite, dar, deocamdata, nu s-au finalizat tranzactiile respective. Totusi, cea mai spectaculoasa achizitie ar fi aceea a lui Romeo Paduret, daca ea se va si concretiza.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS