10.6 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportLupta cu zapada si cu cronometrul

Lupta cu zapada si cu cronometrul

„Totul se desfasoara dupa cum am planificat, iar baietii se conformeaza programului, chiar daca nu este usor. O sa le fie bine mai incolo, atunci cind vom si juca, mai ales ca toti ne dorim un altfel de retur“. Asa si-a inceput „raportul“ zilei de ieri-dimineata antrenorul Eugen Neagoe.


Chiar din prima zi, luni dupa- amiaza, oltenii au alergat vreo noua kilometri in perimetrul Predealului, iar de ieri au intrat in programul de doua sedinte pe zi. De dimineata, Badea le-a „ordonat“ celor 24 de olteni sa se „plimbe“ pe un traseu de aproape 12 kilometri spre „Trei Brazi“, iar dupa-amiaza au continuat pregatirea fizica pe un teren din Predeal.


Cum suporta Daouda frigul si zapada? Eugen Neagoe a explicat: „Nu tremura deoarece se incalzeste la antrenamente. Nu are probleme. Asa-i pregatirea de iarna. Asteptam acum brazilienii… Daouda a mai vazut zapada, a mai facut pregatire in România. Sa-i vedem pe «cariocas»! Nu stiu insa cind vor ajunge brazilienii la Predeal. Zapada este aici de peste 50 de centimetri. Oricum, este un peisaj de vis…“


Marius Iordache nu a alergat ieri-dimineta cu restul coechipierilor deoarece i s-a inflamat tendonul. La hotelul „Orizont“, acolo unde este stabilit cartierul general al oltenilor, se afla in cantonament si echipa Otelul Galati, iar in zilele urmatoare si-au anuntat prezenta moldovenii de la Zimbru Chisinau.


Alb-albastri vor reveni duminica in Banie, in drum spre casa ei oprindu-se la Rimnicu Vilcea pentru un amical cu echipa CSM din localitate, liderul seriei a cincea a Diviziei C.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU