11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportGane nu va efectua pregatirea montana

Gane nu va efectua pregatirea montana

La fel ca si in cazul litigiului dintre Universitatea si FC Vaslui, privindu-l pe Sorin Frunza, ieri, la Comisia de Apel, judecarea „cazului“ Ionel Gane a fost aminata cu o saptamina. Universitatea Craiova, reprezentata de Cornel Volintiru, a sustinut ca Gane se afla sub contract inca sase luni cu gruparea din Banie, in timp ce „Jerry“ este convins ca este liber de contract. Membrii Comisiei au aminat decizia pentru saptamina viitoare, in acest timp jucatorul fiind decis sa nu se alature lotului craiovean la Predeal, urmind sa se antreneze singur la Craiova.


„Despre raminerea mea la Universitatea nu as putea discuta decit cu Dinel Staicu sau cu Badita, care sint factori de decizie la club, nu cu Volintiru sau cu altcineva. Astept verdictul de saptamina viitoare, dar pina atunci imi mentin decizia de a nu ma pregati cu Universitatea“, a afirmat atacantul oltean.


Ionel Gane a precizat ca are oferte si de la alte echipe din strainatate, dar nu exclude posibilitatea de a ramine acasa in cazul in care va ajunge la o intelegere cu oficialii Universitatii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS