9 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTot cu vechea garda

Tot cu vechea garda

Dupa ce s-au pregatit individual timp de o saptamina, jucatorii de la Pandurii s-au reunit ieri pentru reluarea antrenamentelor centralizate. Din pacate, tehnicianul gorjenilor nu a putut fi prezent, din cauza unei tragedii in familie. Tatal fostului international a decedat chiar in dimineata zilei de ieri si acesta a ramas in Craiova pentru organizarea ceremoniei funerare. Clubul Pandurii va depune o coroana de flori, iar jucatorii gorjeni vor fi prezenti la inmormintarea tatalui lui Sandoi.


In prima zi s-au prezentat la pregatire aceiasi jucatori ca la sfirsitul turului. Nicola si Paris, care au fost testati in doua jocuri amicale dupa terminarea turului, au revenit si ei la Pandurii. De asemenea, s-a mai prezentat si Gengiu, un jucator de profil ofensiv de la „satelitul“ EMC Rovinari, fotbalist aflat in atentia lui Sandoi de mai multa vreme. Cei 23 de jucatori au sosit in etape, pe parcursul mai multor ore, pentru ca unii nu cunosteau exact momentul intilnirii. Vintilescu a fost primul care a sosit la stadion, cu trei ore inainte, urmat la putin timp de Popete. C. Popescu s-a prezentat la Policlinica pentru efectuarea vizitei medicale, sosind totusi in timp util la reunire.


Din punctul de vedere al conducerii, lotul nu va fi completat decit cu maximum doi jucatori, deoarece ar afecta omogenitatea echipei. „Am facut opt achizitii in vara. Avind in vedere ca ne-am propus sa cream un lot omogen este inoportun ca in iarna sa luam alti jucatori care nu se pot integra in perioada returului. Nu se pot lua mai mult de doi fotbalisti, care trebuie sa fie de valoare mult mai mare decit a actualilor componenti“, a afirmat vicepresedintele Viorel Temelescu.


Astazi si miine jucatorii gorjeni vor efectua vizita medicala la Policlinica din Tirgu Jiu, iar in zilele urmatoare se va stabili daca pregatirea centralizata se va face la Rinca sau in alta parte. Hotelul construit de catre USMO la Rinca nu este inca finalizat, asteptindu-se in aceste zile mobilierul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS