13.1 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSenocico a renuntat la banderola

Senocico a renuntat la banderola

Jucatoarea de handbal Mihaela Senocico a decis sa renunte la banderola de capitan al echipei nationale a României, in urma criticilor primite in legatura cu evolutia sa la Campionatul European din Ungaria, desfasurat in decembrie 2004.


„Am fost catastrofa, iar asta o stiu singura, nu trebuie sa mi-o spuna nimeni sau sa ma birfeasca. Cred ca si banderola de capitan a contribuit la jocul meu slab. La 23 de ani, sint prea tinara pentru asemenea responsabilitate si nu-mi iesea din cap ca nu voi face fata. Toate s-au spart in capul meu, oricum. Mai bine eram rezerva, desi am tot sperat ca voi putea indrepta greselile. Mi-a mers prost, dar nu cred ca meritam sa fiu facuta cu ou si cu otet atit de tare. Am pus totul la suflet si am jucat din ce in ce mai rau“, a spus Senocico.


I s-a imputat ca s-a culcat cu antrenorii


Senocico, care este legitimata la clubul danez Randers HK, a mentionat ca ar fi renuntat la echipa nationala daca regulamentele nu ar fi obligat-o sa ramina. „Am fost birfita tot timpul. S-a spus chiar si ca am ajuns in patul antrenorilor si de aceea intram pe teren. Toate acestea dor si m-au facut sa renunt la banderola. Daca nu m-ar obliga regulamentele, as renunta si la echipa nationala“, a subliniat jucatoarea.


Mihaela Senocico este de parere ca România s-ar fi putut clasa mai sus de locul sapte la CE, daca atmosfera din cadrul lotului ar fi fost una buna. „Cred ca si atmosfera ne-a impiedicat sa ajungem mai sus. Eram toate românce si trebuia sa fie o atmosfera de invidiat intre noi. Dar n-a fost asa, dimpotriva. Fiecare are caracterul ei si nu lasa de la ea ca sa fie totul bine. Mi-e greu sa vorbesc si despre relatiile de joc, tocmai pentru ca fiecare juca pentru ea, sa iasa bine. Nu pentru echipa. E mai bine sa nu spun nimic“, a mentionat handbalista.


Mihaela Senocio se afla in prezent in Danemarca, unde urmeaza un program de recuperare dupa problemele medicale avute in timpul CE.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS