Acasă Sport Paduret ar putea sosi astazi la FC Caracal

Paduret ar putea sosi astazi la FC Caracal

Fostul mijlocas al Sportului Studentesc, Romeo Paduret, ultima oara la Universitatea Craiova, a declarat duminica pentru GdS ca nu s-a inteles cu nici o echipa din România, asteptind unele raspunsuri din strainatate. Conform unor zvonuri venite chiar din „orasul minunilor“, Paduret ar fi acceptat oferta facuta zilele trecute de finantatorii divizionarei B FC Caracal si ar fi batut palma cu George Ilinca, cel care a negociat acest transfer. Intelegerea ar fi pentru retur, plus inca doua sezoane. Paduret a negat si ieri aceasta varianta: „Nu este adevarat. Ceea ce v-am spus duminica ramine valabil. Deocamdata! Nu sint nici la Brasov, nici la Caracal, ci la Bucuresti“.


La reunirea de ieri de la Caracal, Paduret nu a fost prezent, asa cum se vehicula. Paul Valuta isi facea ieri bagajele pentru plecarea la Dubai si a afirmat: „V-am mai spus, vom intari echipa cu citeva nume grele. Paduret? Putintica rabdare… Probabil ca va fi organizata o conferinta de presa si atunci vom face cunoscute toate noutatile, cit si intentiile noastre. Obiectivul pentru acest retur nu este salvarea de la retrogradare, ci clasarea pe locurile patru-sapte“.


Nici George Ilinca nu a lamurit misterul: „Despre transferuri as vrea sa vorbim in zilele urmatoare. Tocmai pentru ca eu stiu care-i adevarul si nu vreau sa va spun acum un neadevar. Imi cer scuze, dar asta-i situatia. Bornescu? Deocamdata el este sub contract cu FC Caracal. Daca va pleca in Turcia? Acum nu“.


Dupa reunirea de ieri a lotului, antrenorul Nae Ungureanu a afirmat: „Nu s-a inregistrat nici o absenta, prezentindu-se inclusiv Bornescu, iar de noutati vom vorbi, probabil, in zilele urmatoare. Am avut o discutie cu jucatorii, apoi am efectuat, dupa amiaza, prima sedinta de pregatire.“


Ca noutate, la antrenamentul de ieri al caracalenilor a participat portarul Dorin Hirsu, iar astazi, dupa toate probabilitatile, va veni si Paduret.

Exit mobile version