16.7 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPaduret ar putea sosi astazi la FC Caracal

Paduret ar putea sosi astazi la FC Caracal

Fostul mijlocas al Sportului Studentesc, Romeo Paduret, ultima oara la Universitatea Craiova, a declarat duminica pentru GdS ca nu s-a inteles cu nici o echipa din România, asteptind unele raspunsuri din strainatate. Conform unor zvonuri venite chiar din „orasul minunilor“, Paduret ar fi acceptat oferta facuta zilele trecute de finantatorii divizionarei B FC Caracal si ar fi batut palma cu George Ilinca, cel care a negociat acest transfer. Intelegerea ar fi pentru retur, plus inca doua sezoane. Paduret a negat si ieri aceasta varianta: „Nu este adevarat. Ceea ce v-am spus duminica ramine valabil. Deocamdata! Nu sint nici la Brasov, nici la Caracal, ci la Bucuresti“.


La reunirea de ieri de la Caracal, Paduret nu a fost prezent, asa cum se vehicula. Paul Valuta isi facea ieri bagajele pentru plecarea la Dubai si a afirmat: „V-am mai spus, vom intari echipa cu citeva nume grele. Paduret? Putintica rabdare… Probabil ca va fi organizata o conferinta de presa si atunci vom face cunoscute toate noutatile, cit si intentiile noastre. Obiectivul pentru acest retur nu este salvarea de la retrogradare, ci clasarea pe locurile patru-sapte“.


Nici George Ilinca nu a lamurit misterul: „Despre transferuri as vrea sa vorbim in zilele urmatoare. Tocmai pentru ca eu stiu care-i adevarul si nu vreau sa va spun acum un neadevar. Imi cer scuze, dar asta-i situatia. Bornescu? Deocamdata el este sub contract cu FC Caracal. Daca va pleca in Turcia? Acum nu“.


Dupa reunirea de ieri a lotului, antrenorul Nae Ungureanu a afirmat: „Nu s-a inregistrat nici o absenta, prezentindu-se inclusiv Bornescu, iar de noutati vom vorbi, probabil, in zilele urmatoare. Am avut o discutie cu jucatorii, apoi am efectuat, dupa amiaza, prima sedinta de pregatire.“


Ca noutate, la antrenamentul de ieri al caracalenilor a participat portarul Dorin Hirsu, iar astazi, dupa toate probabilitatile, va veni si Paduret.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU