16.4 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportInter s-a intors la remize

Inter s-a intors la remize

Campioana egalurilor din Serie A a revenit la vechile obiceiuri. Dupa patru victorii consecutive, luind in calcul si meciurile din Cupa Italiei, Inter s-a intors cu o remiza de la Reggio Calabria, inchiend nedecis, 0-0, confruntarea cu Reggina din cadrul etapei a 19-a de campionat. Chiar daca este singura echipa neinvinsa in acest sezon, cele 13 rezultate de egalitate i-au indepartat pe nerazzurri de lupta pentru titlu, ei aflindu-se la 11 puncte departare de Milan si la 13 de liderul Juventus.


„Inter a facut doi pasi inapoi“, consemneaza presa italiana dupa meciul de simbata seara, mentionind ca elevilor lui Roberto Mancini le-a lipsit jocul pe laterale. „Chiar daca mai este un retur de jucat, Inter ar trebui sa se gindeasca de pe acum macar la un loc de Liga Campionilor“, adauga presa din Peninsula, care precizeaza ca Reggina a obtinut un punct meritat, tinind cont ca in ultimele 23 de minute a evoluat cu un om mai putin, Colucci fiind eliminat. Totusi, gazdele ar fi putut da lovitura spre finalul partidei, cind Tedesco a trimis mingea in bara portii aparate de Toldo.


Fara Stankovic, suspendat, si cu Karagounis in locul lui Emre, milanezii nu au avut prea multa inspiratie in fata buturilor lui Pavarini, in timp ce Toldo s-a remarcat in citeva rinduri. Nici Recoba si Martins, introdusi la jumatatea reprizei secunde, nu au putut schimba fata Interului, care de ceva vreme mai are o mina moarta, brazilianul Adriano.


Dupa un debut fulminant in tricolul nerazzur, atacantul sosit de la Parma s-a stins, ultimul sau gol fiind marcat pe 12 decembrie, in deplasarea de la Siena (2-2), cind a si ratat un penalti la scorul de 1-1. In primele 15 etape, Adriano reusise 14 goluri, fiind devansat in clasamentul golgheterilor din Serie A in aceasta etapa de Montella, care, cu dubla de la Verona, a ajuns la cota 16. „Am incercat sa invingem prin toate mijloacele, dar spatiile in defensiva Regginei erau prea mici, iar vintul puternic a facut lucrurile si mai dificile“, a explicat Adriano semiesecul echipei sale.


Moratti il vrea pe Luisao


In incercarea de a-si intari defensiva, patronul interistilor, Massimo Moratti, este foarte aproape de a se intelege cu Benfica, pentru a-l aduce, din vara, in curtea sa, pe fundasul Luisao (23 de ani). Portughezii sind dispusi sa se desparta de acesta, dar numai daca vor reusi sa-l transfere in loc pe brazilianul Andre Luiz, care ar sosi de la Santos pe gratis. Alte nume de jucatori care sa revitalizeze defensiva Interului sint Kuffour (Bayern) si Sol Campbell (Arsenal), dar Luisao este favorit.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS