7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Fara Gane si Bita

Jerry se judeca astazi cu Universitatea si spune ca se afla in negocieri si cu alte echipe din strainatate


Universitatea a ajuns ieri la Predeal, cartierul general fiind stabilit la hotelul „Orizont“. Nu a facut deplasarea Jerry Gane, deoarece astazi are loc la FRF litigiul lui cu Universitatea. Desi saptamina trecuta s-a antrenat cu oltenii, iar Badea l-a nominalizat printre achizitiile valoroase ale acestei ierni, Gane a ramas in Craiova.


Jerry a spus ieri: „ Merg miine (astazi – n.r.) la Bucuresti, la FRF, impreuna cu impresarul meu Razvan Zamfirescu. Datorita lui am ajuns in China, iar acum ma reprezinta. Eu pretind ca sint liber de contract si am argumentele mele. De aceea, i-am spus duminica lui Badea ca nu vreau sa mai continuu cu Universitatea pina cind situatia mea contractuala nu este clara. Nu mi se pare normal sa ma antrenez cu o echipa cu care ma aflu in litigiu. Nu fac, deocamdata, alte comentarii. Sa asteptam decizia FRF si apoi voi vedea. Cert este ca intre mine si club nu este nimic de ordin financiar, cum s-ar putea intelege. Daca se va ajunge la o concluzie anume, atunci voi decide. In cazul in care voi alege definitiv sa ramin la Universitatea, voi semna si un nou contract si altele vor fi atunci datele problemei. Trebuie sa recunosc insa ca am si oferte din strainatate. Si sint chiar in tratative!“


Nici antrenorul secund George Bita nu a facut ieri deplasarea la munte, el raminind alaturi de Ionel Luta la Universitatea II. Staff-ul tehnic de la Predeal este alcatuit din antrenorii Pavel Badea, Eugen Neagoe si Silviu Lung, plus preparatorul fizic Adrian Tudor. Tataru, Dananae si Ungureanu, jucatori disponibilizati de Badea de la prima echipa, au ramas, deocamdata, sa se pregatesca cu echipa a doua, urmind sa-si caute alte formatii. Hoban se afla in pregatiri la FC Oradea, avind acordul clubului. De fapt, oltenii nu au renuntat la ideea de a-l racola pe atacantul bihorenilor, Daniel Stan.


Portarul Urai, caruia i-a expirat imprumutul in Germania, nu a sosit in Craiova, motiv pentru care al treilea goal-keeper din lotul de la Predeal este Vulpescu. Stagiul de pregatire montana al oltenilor se va incheia la inceputul saptaminii viitoare, iar la intoarcere este posibil ca Universitatea sa sustina o partida de verificare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS