16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportLansarea monopostului RB 1 a fost aminata

Lansarea monopostului RB 1 a fost aminata

Lansarea monopostului scuderiei de Formula 1 Red Bull, RB 1, prevazuta initial pentru 7 februarie, a fost aminata pentru luna martie, a anuntat echipa intr-un comunicat. „Din cauza unor importante schimbari facute in sinul echipei in ultimele saptamini, a fost luata decizia de a amina lansarea, prevazuta initial la Jerez (Spania) pe 7 februarie. Red Bull Racing isi va prezenta oficial monopostul la inceputul sezonului, la Melbourne (Australia), in luna martie“, se precizeaza in comunicatul remis presei de scuderia Red Bull. Primul Mare Premiu al sezonului este programat pe 6 martie, pe circuitul „Albert Park“ din Melbourne.


„Sintem in faza de restructurare si dorim sa profitam de fiecare zi pentru a ne pregati pentru primul nostru sezon“, a precizat directorul sportiv al echipei Red Bull, Christian Horner.


Pe de alta parte, italianul Guenther Steiner a fost numit saptamina trecuta in functia de director tehnic al scuderiei Red Bull, al carei singur pilot cunoscut in acest moment este britanicul David Coulthard.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS