24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportDoi brazilieni in probe

Doi brazilieni in probe

Finantatorul Dinel Staicu a spus la sfirsitul turului ca ar fi stabilit cu niste impresari italieni sa aduca mai multi jucatori la Craiova, in probe. S-a crezut ca ar fi vorba de fotbalisti italieni, dar Pavel Badea a confirmat ieri ca doi brazilieni vor ajunge la Universitatea.


„Patronul clubului a decis sa vina in probe doi brazilieni care joaca in prezent in campionatul primei ligi dintr-o regiune a Braziliei. Impresarii italieni au facilitat acest demers al domnului Staicu. Este vorba de un atacant si un fundas de banda stinga, dar care joaca si mijlocas. Pe acesta din urma l-am vazut pe un DVD. Mi-a placut ceea ce am vazut pe caseta, un jucator interesant. Problema care se pune acum este ca deja l-am transferat pentru postul de fundas stinga pe Valeriu Bordeanu. Oricum, pe ambii brazilieni doresc sa-i vad la lucru, adica trebuie sa dea probe de joc la Universitatea. Apoi decidem“. Brazilienii sint asteptati in cantonamentul de la Predeal in zilele urmatoare.


Vorbind despre posibilele noutati, „Badita“ si-a reafirmat interesul pentru jucatori români: „In aceasta iarna mi-am propus, ca achizitii, pe Papura, Bordeanu, Gane, Claudiu Dragan, pe care i-am luat deja. Mi-as mai fi dorit inca unul dintre urmatorii trei fotbalisti: Schumacher, Raducan sau Rada.“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII