12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport25 pentru cantonamentul de la Predeal

25 pentru cantonamentul de la Predeal

Pentru pregatirea centralizata de la Predeal, antrenorii Universitatii au stabilit un lot de 25 de jucatori, care va pleca in aceasta dimineata spre Valea Prahovei. Badea a renuntat la portarul Tataru, plus unii jucatori de cimp: Dananae, Hoban, Mircea Ilie si Cr. Ungureanu. Ca noutati, ar putea fi trecuti citiva fotbalisti aflati insa in lotul largit al alb-albastrilor: Feleaga, Ilie Iordache, Curteanu.


Lotul pentru Predeal este alcatuit din 25 de jucatori: Guso, Banica, Urai sau Vulpescu (aseara urma sa se decida al treilea portar, lui Urai terminindu-i-se imprumutul), Papura, Moti, Murgan, Feleaga, Daouda, Borbely, Buhusi, L. Dobre, Bordeanu, Marius Iordache, Bastina, Bundea, Plesan, Lutu, Claudiu Dragan, Ilie Iordache, Stoianof, Curteanu, Vigariu, Gane, Jovanovici si L. Preda.


Dupa perioada centralizata de la Predeal, in functie de modul de pregatire, dar si de eventualele noutati, alti cinci jucatori vor fi disponibilizati de la echipa mare. Oricum, Badea a spus ca in turneul de pregatire din Turcia vor merge 22 de jucatori.


Antrenorul Universitatii a stabilit programul acestei perioade montane, care se anunta a fi intens. Chiar de astazi, oltenii vor da piept cu un traseu montan de zece kilometri! Badea explica motivul unei perioade de doar sapte zile de pregatire la Predeal: „Saptamina trecuta, i-am readaptat pe jucatori la efort in Craiova. Si a fost o pregatire destul de dura, ca sa zic asa. Toate antrenamentele din Craiova au cuprins si alergari de minimum zece kilometri… Continuam la Predeal, unde este zapada mare, am auzit ca are peste 40 de centimetri. Dupa inca o saptamina de munte, mergem in Turcia. Chiar de luni (astazi – n.r.), jucatorii vor face cunostinta cu un traseu din perimetrul Predealului de 10.000 de metri. Plecam luni dimineata (astazi – n.r.), la ora 8,30, iar dupa masa de prinz si odihna vom trece la treaba. Este o etapa importanta, asa ca in urmatoarele zile ale sederii noastre de la Predeal am programat cite doua sedinte de pregatire pe zi, pina simbata inclusiv.“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS