10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportUniversitate - Armata(3-0)

Universitate – Armata(3-0)

Alb-albastrii au cistigat ieri, cu 3-0 (2-0), primul meci amical al anului, disputat impotriva divizionarei C Armata Craiova. Golurile au fost marcate de Buhus (’15), Stoianof (’32) si Plesan (’74). Aproximativ 1.500 de spectatori au venit sa-i urmareasca pe Plesan si compania inaintea plecarii in stagiul montan la Predeal.

Badea a folosit formule diferite in cele doua reprize. Universitatea a inceput meciul cu urmatorul „unsprezece“: Guso – Feleaga, Moti, Borbely – Buhus, Bundea, Bastina, Mohamed Ezz, Bordeanu – Stoianof, I. Iordache. Dupa pauza au evoluat: Banica – Curteanu, Murgan, Jovanovic – Dananae, Lutu, Papura, Plesan, Preda – Ungureanu, Dragan. Nu au jucat din cauza unor accidentari, L. Dobre, Vigariu, M. Iordache si Gane.

Nici unul dintre noii veniti nu s-a remarcat, Bordeanu dovedind ca nu este inca pus la punct cu pregatirea fizica, Dragan are de lucrat serios la sincronizarea cu mijlocasii, iar Curteanu ii este „bagat pe git“ lui Badea. Probabil pentru a-l convinge pe antrenor sa-l retina si pentru perioada de pregatire la munte, egipteanul Mohamed Ezz a incercat citeva actiuni individuale, reusind foarte putin, insa poate fi banuit ca poseda calitati tehnice suficiente pentru Divizia A. Lui Borbely se incearca sa i se gaseasca in sfirsit un post, fiind folosit in premiera ca stoper, in timp ce Bastina, la primul joc dupa accidentare, a aratat ca inca se teme sa abordeze hotarit duelurile mai tari de la mijlocul terenului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS