17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPiturca debuteaza in Cipru

Piturca debuteaza in Cipru

Primul si singurul joc de verificare al nationalei Romaniei in vederea confruntarii de la sfirsitul lunii martie cu Olanda, din preliminariile CM 2006, cel cu reprezentativa Slovaciei, va avea loc la Larnaca. Federatia Cipriota de Fotbal a comunicat ieri Federatiei Romane de specialitate (FRF) orele si locurile de disputare ale meciurilor amicale ale selectionatelor tricolore (seniori si tineret) cu echipele similare ale Slovaciei, ambele fiind programate in capitala din „Insula Afroditei“.

Nationala condusa de Victor Piturca va intilni Slovacia pe 9 februarie, de la ora 17.00 (ora Romaniei), pe stadionul „GSZ“, iar meciul formatiilor de tineret urmeaza sa se dispute cu o zi mai devreme, la aceeasi ora, pe stadionul „Antonis Papadopoulos“.

Reunirea celor doua echipe ale Romaniei este programata pe 7 februarie, la ora 11.00, la Casa Fotbalului din Bucuresti, decolarea spre Larnaca urmind sa se faca cu o cursa charter, de pe aeroportul „Henri Coanda“, in aceeasi zi, la ora 15.15. Programul ulterior al reprezentativelor de seniori si tineret va fi comunicat in timp util, cert fiind faptul ca intoarcerea in tara se va face la putine ore dupa disputarea meciului echipelor mari. La Larnaca, elevii lui Piturca vor locui la hotelul „Palm Beach“, in vreme ce jucatorii lui Nae Manea vor fi cazati la „Beau Rivage“.

Totodata, presedintele FRF Mircea Sandu a anuntat ca meciul de tineret (Under 21) cu Olanda, din preliminariile CE 2006, va avea loc la Urziceni, pe 25 martie, de la ora 15.00, in timp ce partida dintre formatiile de seniori se va disputa pe 26 martie, pe stadionul „Giulesti“, de la o ora care va fi stabilita ulterior.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS