12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportNjock a dat intentionat cu pumnul in geam

Njock a dat intentionat cu pumnul in geam

Dinel Staicu a dezvaluit la conferinta de presa de ieri ca, impreuna cu staff-ul tehnic, a mintit opinia publica atunci cind a afirmat ca Njock s-a taiat din greseala la miini la cantonamentul din Lunca Jiului, inaintea jocului cu „Poli“ AEK Timisoara.

„L-am acoperit pe Njock atunci cind am spus ca s-a taiat la miini din greseala. Nu o sa-i mai tolerez actele de indisciplina, deoarece el a fost focarul de indisciplina din lotul Universitatii. Lui Jeremie i-au venit dracii, pentru ca un coleg i-a stropit ghetele cu apa si a dat cu pumnul in geam“, a recunoscut finantatorul Stiintei. El a adaugat ca este dispus sa renunte la Njock si sa achizitioneze alt atacant pe profilul camerunezului, chiar daca il va plati cu mai multi bani.

In schimb, antrenorul Universitatii a afirmat ca inca il asteapta pe Njock sa se alature lotului, intrucit este un jucator pe care el se bazeaza in formula de joc pe care o preconizeaza, dar, daca va mai intirzia, se asteapta ca acesta sa fie amendat de conducerea clubului si chiar suspendat pina la finalul perioadei pe care se intinde contractul sau cu gruparea din Banie. Unul dintre posibilii inlocuitori ai lui Jeremie Njock ar putea fi brazilianul care va sosi in probe la Craiova saptamina viitoare.

Daouda vine in seara aceasta

Un alt strain din lotul Universitatii, Mariko Daouda, care nu a ajuns inca in Romania, va fi asteptat in aceasta seara, la ora 23.00, pe aeroportul Otopeni, de oficialii olteni. Badea a spus ca el i-a dat citeva zile in plus de vacanta ivorianului si este convins ca acesta nu va intirzia nemotivat: „Daouda este un profesionist si a meritat aceste zile in plus pe care eu i le-am permis. Mariko s-a confruntat cu o situatie grea in tara sa natala, din cauza razboiului civil.“

Dinel Staicu a confundat insa tara de origine a jucatorului sau, afirmind ca „Daouda are mari probleme in Filipine, acolo de unde este el.“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS