10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportNjock, prezentat oficial la Mons

Njock, prezentat oficial la Mons

Atacantul care se afla sub contract cu Universitatea Craiova, Jeremie Njock, a fost prezentat miercuri, intr-o conferinta de presa, la echipa belgiana Mons Bergen. Pe stadionul „Tandreau“, in fata sponsorilor echipei, ziaristilor si suporterilor, conducatorii ultimei clasate din campionatul belgian (sase puncte) au prezentat noile achizitii si obiectivul pentru retur, mentinerea in prima divizie.

Alaturi de Njock, au fost transferati la fosta echipa a lui Liviu Ciobotariu urmatorii jucatori: Cédric Berthelin (de la Crystal Palace), Hernan Vilharinho (ex-Belgrano, Argentina), Yanick Vervalle (ex-La Louviere), Mbuiy Junior (ex-Anderlecht), De Souza Guedes (ex-Standard Liege) si Mark Schaessens (ex-Mouscron). Pe site-ul clubului se precizeaza ca toti jucatorii achizitionati au drept de joc, cu exceptia croatului Ivan Milas (ex-Zrinski Mostar) si a lui Jeremie Njock, deoarece acestia nu si-au primit deocamdata „cartile verzi“.

Mons va intilni miine, in prima etapa a returului, pe teren propriu, echipa Saint Trond. Clubul belgian nu a dat inca un raspuns propunerii lui Dinel Staicu, de a achita 200.000 de dolari pentru a-l detine pe atacantul camerunez.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS