10.1 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportIuliano a fost cedat la Mallorca

Iuliano a fost cedat la Mallorca

Internationalul italian al lui Juventus, Mark Iuliano, a fost disponibilizat de gruparea torineza, care l-a cedat definitiv la formatia din prima liga spaniola Real Mallorca. Fundasul de 31 de ani evolua la Juve din 1996, cind a fost adus de la Salernitana (Serie B), dar nu a mai prins echipa o data cu venirea lui Fabio Capello, care l-a folosit o singura data in acest sezon, intr-un meci de cupa, restul jocurilor el urmarindu-le din tribuna.

Cistigator cu „Batrina Doamna“ a patru titluri de campion al Italiei, trei Supercupe ale Italiei, o Cupa Intercontinentala si o editie a Ligii Campionilor, Iuliano (19 prezente in „squadra azzurra“) va trece sub comanda lui Hector Cuper, care are nevoie de intariri pentru a salva Mallorca de la retrogradare. Gruparea iberica traverseaza o perioada mai putin fasta, fiind penultima in Primera Division, cu 14 puncte din 18 partide.

O data cu cedarea lui Iuliano, bianconerii incep „curatenia“ in defensiva, Capello fiind dispus sa renunte si la Nicola Legrottaglie, Igor Tudor si Paolo Montero, ultimul intrind in dizgratia tehnicianului sau dupa greseala din meciul cu Parma, care a facut ca Juve sa plece de pe „Ennio Tardini“ cu doar un punct. Croatul Tudor ar putea ajunge chiar pe „Stamford Bridge“, in schimbul sau Chelsea trebuind sa renunte la orice pretentie in cazul Mutu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS