14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportItalianul Badoer ramine la Ferrari

Italianul Badoer ramine la Ferrari

Scuderia de Formula 1 Ferrari i-a prelungit cu doi ani contractul pilotului italian de incercare Luca Badoer. Pilotul italian este alaturi de Ferrari din 1997 si a primit titlul al treilea pilot al scuderiei italiene in urmatorii doi ani, precizarea facind clara pozitia sa in raport cu venirea unui nou pilot de teste, spaniolul Marc Gene.

Noile modificari privind testele in Marele Premii de Formula 1 au adaugat noi sarcini pentru pilotii de incercari, astfel ca Badoer s-a declarat multumit de venirea spaniolului Gene, fost pilot de teste la Willimas, care ii va usura munca.

Altfel, pilotul australian Mark Webber (Williams-BMW) a fost cel mai rapid in cea de-a doua zi a antrenamentelor private de Formula 1, care se desfasoara pe circuitul spaniol de la Jerez de la Frontera. Cronometrat pe cel mai rapid tur de pista cu timpul de un minut, 16 secunde si 558 de miimi, Webber i-a devansat pe partenerul sau de scuderie, germanul Nick Heidfeld (un minut, 16 secunde si 756 de miimi), si pe francezul de la Renault, Frank Montagny (un minut, 17 secunde si 458 de miimi).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS