16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportHagi il vrea cit mai repede pe Plesan

Hagi il vrea cit mai repede pe Plesan

Presa turca mentioneaza ca Hagi s-a declarat nemultumit de faptul ca transferul lui Plesan nu a fost inca realizat si a cerut conducerii clubului Galatasaray sa se grabeasca. „Mai este putin si incepe returul, iar eu inca nu am vazut cum se prezinta jucatorul pe care il vom achizitiona. Vreau sa stabilesc sistemul de joc in functie de acest jucator“, le-a spus Hagi oficialilor clubului.

Potrivit cotidianului Fanatik, Hagi a decis ca jucatorii Umit Karan, Alioum Saidou si Suat Usta sa se antreneze separat de restul lotului in retur daca nu isi vor gasi alta echipa in aceasta iarna, dar nu vrea sa se desparta de Ovidiu Petre.

Conducerea clubului Galatasaray i-a solicitat insa lui Hagi sa renunte la Ovidiu Petre, pentru a elibera un loc de jucator strain si astfel Mihaita Plesan sa poata fi achizitionat, sustine cotidianul turc Hurriyet. Oficialii gruparii din Istanbul au luat aceasta decizie dupa ce au aparut probleme in privinta transferului mijlocasului camerunez Alioum Saidou la alta echipa. Impresarul lui Saidou negociaza de aproximativ o saptamina cu FC Nantes fara nici un rezultat, iar surse din anturajul acestuia sustin ca fotbalistul camerunez nu se grabeste sa paraseasca Galata si va pleca la alta echipa doar daca va primi o oferta buna.

„Nu stiu nimic in legatura cu negocierile pentru transferul meu. Tot ce stiu este ca deocamdata nu s-a ajuns la un acord cu nici o grupare“, a precizat Saidou, „piedica“ din calea transferului lui Plesan la „Cim Bom Bom“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS