16.4 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportGalata, invinsa de Spartak Moscova

Galata, invinsa de Spartak Moscova

Ovidiu Petre l-a suparat pe Gica Hagi

In statiunea turca Antalya a continuat turneul international „Efes Pilsen Cup“ in care sint agrenati si citiva internationali romani. In Grupa B, formatia rusa Spartak Moscova, echipa la care evolueaza Florin Soava, Gabriel Tamas si Adrian Iencsi, a invins, la loviturile de departajare, cu scorul de 5-4, pe Galatasaray. La finalul celor 90 de minute scorul a fost egal, 1-1, rusii fiind cei care au marcat primii, prin argentinianul Cavenaghi (’40), care a profitat de pasa ideala data de Ovidiu Petre. Hagi si-a pus miinile in cap cind ex-bancarul, liber la centrul terenului, a facut ce stie el mai bine, sa paseze inapoi, numai ca in fata portii sale nu se afla decit atacantul sud-american, care nu a ratat. Galata a egalat spre final, prin Necati Ates (’85).

La loviturile de departajare, rusii, antrenati de fostul selectioner al Letoniei, Aleksandr Starkovs, au transformat prin Soava, Pavliucenko, Kovalciuk, Alenicev si Vidic, in timp ce de la „Cim-bom“ au marcat Volkan, Necati, Cihan si Cafercan, iar Arif a ratat. Petre si Soava au evoluat tot meciul, de la Spartak lipsind Tamas si Iencsi.

In primul joc din Grupa B, Galatasaray invinsese la loviturile de departajare, cu 4-2 (0-0) pe Borussia Dortmund. Ultima partida a grupei, Borussia – Spartak, va avea loc astazi, formatia clasata pe primul loc urmind sa dispute finala competitiei.

In cadrul aceluiasi turneu, dar in grupa A, Besiktas a invins formatia olandeza Vitesse Arnhem cu scorul de 1-0. Unicul gol al meciului a fost marcat de atacantul Veysel Cihan (’48), dupa o pasa a lui Daniel Pancu. Internationalul roman a jucat titular, primind un cartonas galben si fiind schimbat in minutul 77 cu Ibrahim Akin. Intr-un alt joc din grupa, suedezii de la Malmoe FF au surclasat cu 6-0 pe Vitesse.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS