12 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTransferul lui Moti la Rapid a cazut

Transferul lui Moti la Rapid a cazut

Cei mai curtati fotbalisti olteni, Mihaita Plesan si Cosmin Moti, au venit la pregatiri, dar nu stiau care va fi destinatia lor viitoare. „Sint la reunirea lotului Universitatii si nu am nici o noutate despre transferul la Galatasaray. Am fost alaturi de echipa lui Hagi la turneul din Antalya doar prin intermediul televizorului. Sper sa ma placa suporterii turci, daca voi ajunge acolo“, a spus Mihaita Plesan, dupa ce a auzit despre sondajul facut printre fanii Cim Bom Bom, care nu ar agreea aducerea mijlocasului de 21 de ani in curtea clubului de pe Bosfor.

Mircea Lucescu a afirmat ieri ca Plesan nu poate fi comparat cu Hagi: „Este greu ca Plesan sa ajunga la nivelul lui Hagi. La 17 ani, Hagi era un jucator aproape format, la 18 ani era capitanul echipei nationale, iar la 25 de ani juca la Real Madrid. Nu putem sa-l comparam pe Plesan cu Hagi“.

Dinel Staicu a confirmat ca transferul lui Cosmin Moti la Rapid nu mai este de actualitate, dupa ce jucatorul care era menit sa fie moneda de schimb, Ionut Rada, s-a speriat de ostilitatea cu care a fost privita revenirea sa in Banie de catre presa locala si de catre suporteri. „Nu vreau sa plec sa fiu rezerva lui Maftei la Rapid, dar, daca nu mai sint dorit aici la Universitatea ce sa fac, ma duc si in Giulesti. Sint dispus sa joc si pe stinga in aparare, o data cu venirea lui Papura. De fapt, joc unde vrea antrenorul, numai sa ramin in Banie“, a spus Cosmin Moti.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS