22 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportReghecampf vrea din nou la Nationala

Reghecampf vrea din nou la Nationala

Fostul mijlocas de banda al Stelei, Laurentiu Reghecampf, transferat in aceste zile de la Energie Cottbus la alta formatie din 2.Bundesliga, Alemannia Aachen, revelatia fotbalului german, spera ca evolutiile sale din Cupa UEFA si din campionat sa-l aduca in atentia selectionerului Victor Piturca. „Alemannia Aachen este o echipa buna, evolueaza in Cupa UEFA si are mari sanse sa promoveze in prima liga germana, iar acesta este si scopul meu. Daca lucrurile vor merge bine, voi avea sanse sa revin in echipa nationala a Romaniei. Ar fi foarte important pentru mine sa intru in atentia noului selectioner, Victor Piturca“, a afirmat Reghecampf, care a semnat vineri un contract pe patru ani si jumatate cu Alemannia Aachen.

Jucatorul care a iesit din nationala dupa meciul pierdut de tricolori pe „Lia Manoliu“, 2-5 cu Danemarca, in preliminariile CE 2004, dupa ce a gresit decisiv la golul trei al nordicilor, a mai mentionat ca oferta primita de la Aachen era prea buna pentru a putea fi refuzata. „Am jucat la Energie Cottbus patru ani si jumatate, am fost desemnat de doua ori la rind fotbalistul anului si am foarte multe amintiri frumoase din perioada petrecuta la aceasta echipa, dar ma bucur pentru acest transfer. Am primit o oferta buna de la Aachen, pe care nu am putut sa o refuz“, a subliniat Reghecampf.

Fotbalistul roman a fost achizitionat de Alemannia Aachen pentru suma de 600.000 de euro, varianta confirmata si de presedintele clubului german, Dieter Krein.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS