15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMourinho se gindeste la Serie A

Mourinho se gindeste la Serie A

Aflat cu Chelsea pe primul loc in Premier League, la sapte puncte de campioana Arsenal, tehnicianul Jose Mourinho se gindeste deja sa-si prelungeasca intelegerea cu gruparea londoneza. Cu toate ca mai are trei ani de contract cu Chelsea, portughezul a afirmat ca ar fi dispus sa semneze imediat o prelungire a acordului, in cazul in care i s-ar propune acest lucru.

„La finalul sezonului imi vor mai ramine trei ani de contract cu Chelsea, dar, daca patronul Roman Abramovici mi-ar oferi o prelungire, as semna imediat. Imi place viata la Chelsea. Eu nu sint aici doar antrenor, ci manager. Iar acest lucru este tot ce mi-am dorit in cariera“, a spus Mourinho.

Antrenorul care a cucerit anul trecut Liga Campionilor cu Porto a mai precizat ca intentioneaza sa se retraga din activitate dupa ce va trece de 50 de ani, pentru a acorda mai mult timp familiei sale. „Vreau sa ma retrag multumit ca ambitiile mele au fost satisfacute. Insa nu imi voi prelungi cariera dupa virsta de 55 de ani din frustrare, pentru ca mai am ceva de realizat“, a adaugat Jose Mourinho.

Cu toata dragostea sa pentru Chelsea, tehnicianul lusitan a admis insa ca ar mai exista doua posibilitati in ceea ce priveste viitorul sau ca antrenor. „Mai pot antrena reprezentativa Portugaliei sau una dintre echipele importante din Italia. Nici un campionat nu este mai incitant, mai dificil si mai avansat din punct de vedere tactic decit cel italian“, a incheiat Mourinho.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS