10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportToti il vor pe Mascherano

Toti il vor pe Mascherano

Mijlocasul argentinian al lui River Plate, Javier Mascherano, este unul dintre jucatorii cei mai curtati in perioada de mercato din luna ianuarie. Majoritatea cluburilor mari din Europa se bat pentru semnatura mijlocasului de 20 de ani, dar cea mai vehiculata oferta vine din partea Realului, care a pregatit deja zece milioane de euro pentru aducerea sa pe „Santiago Bernabeu“. Antrenorul Vanderlei Luxemburgo s-a intilnit special cu Emilio Butragueno si au stabilit planul de asalt asupra clubului argentinian River Plate, care il detine pe Mascherano, campion olimpic in 2004. „Sint incintat ca ma doreste un club ca Real Madrid, dar ma simt bine si la River si nu ma gindesc sa plec de aici“, a afirmat Javier Mascherano pentru cotidianul argentinian Clarin.

River a incheiat prima parte a campionatului argentinian, Apertura, pe locul trei, campioana devenind Velez Sarsfield. Juventus Torino, Bayern München si FC Barcelona il urmaresc indeaproape pe talentatul jucator sud-american, iar Victor Fernandez, antrenorul campioanei Europei, FC Porto, a afirmat recent ca vrea sa-si intareasca echipa cu un jucator argentinian foarte cautat de cluburile europene.

Plesan nu, Mascherano da

O alta echipa dispusa sa achite suma de zece milioane de dolari pentru Mascherano este Deportivo La Coruna. Presedintele galicienilor, Augusto Cesar Lendoiro, nu a auzit de Plesan, daramite sa faca vreo oferta de un milion de euro pentru mijlocasul Universitatii, insa se gindeste sa-l cumpere pe Mascherano. O mare parte din suma pregatita pentru achizitionarea argentinianului va fi obtinuta din vinzarea lui Pandiani la Liverpool.

„Am auzit ca ma doreste si Deportivo, dar eu nu am discutat nimic despre transfer. Prietenul meu Scaloni (jucator al La Corunei, n.r.) mi-a spus ca e foarte bine acolo, dar atit“, a adaugat Mascherano pentru „Clarin“. Deocamdata, presedintele La Corunei are drept obiectiv numirea unui nou antrenor principal, in locul lui Javier Irureta, in vizorul sau aflindu-se francezul Luis Fernandez, care a mai antrenat in Spania pe Athletic Bilbao, si Javier Aguirre.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS