11.4 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTehnicianul italian le-a cerut scuze elevilor sai

Tehnicianul italian le-a cerut scuze elevilor sai

Tehnicianul italian al Benficai Lisabona, Giovanni Trapattoni, nu s-a prezentat la reunirea lotului formatiei portugheze dupa vacanta de Craciun. Trapattoni trebuia sa conduca duminica dupa-amiaza primul antrenament din acest an al echipei sale, insa a fost asteptat in zadar. Consiliul de Administratie al clubului nu si-a ascuns nemultumirea vizavi de acest lucru, insa s-a limitat sa anunte printr-o nota ca spera „ca Trapattoni sa se prezinte la echipa si sa conduca urmatoarele antrenamente in vederea meciului de simbata viitoare cu Sporting Lisabona“.

Tinind cont ca partida este un derbi al campionatului, cu implicatii majore in lupta pentru titlu, presa lusitana l-a luat la rost pe italian, despre care a mentionat ca are un comportament iresponsabil, considerind cel putin ciudat faptul ca acesta nu s-a prezentat la reunirea lotului.

Trapp si-a facut insa aparitia a doua zi, cerindu-si scuze pentru intirziere si promitind ca Benfica va cistiga duelul cu echipa la care activeaza si internationalul roman Marius Niculae.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS