16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportDi Canio l-a atacat pe Totti

Di Canio l-a atacat pe Totti

Inaintea derbiului dintre Lazio si AS Roma, programat miine, de la ora 21.30, in cadrul etapei a 17-a din Serie A, simbolul echipei bianco-celeste, Paolo Di Canio, l-a atacat in presa pe capitanul Romei, Francesco Totti. Acesta avertizase conducerea clubului ca va pleca daca nu se va construi o echipa competitiva in jurul sau pentru sezonul viitor.

„Simbolul a spus ca pleaca daca nu se va forma o echipa puternica? Cred ca fanii Romei sint cam dezamagiti de aceste vorbe. Cind m-am intors la Lazio din Anglia a trebuit sa dau bani de la mine, dar am fost fericit. Nu am cerut nimic conducerii clubului, deoarece sa joc in tricoul lui Lazio este cel mai bun lucru care mi se poate intimpla“, a afirmat Di Canio.

Din cauza incidentelor petrecute intre suporteri la ultimele confruntari dintre cele doua echipe din capitala Italiei, fortele de ordine au solicitat ca jocul sa nu se mai dispute in nocturna, deoarece actele de violenta pot fi impiedicate mai usor la lumina zilei. Cererea a fost respinsa, in special datorita intereselor televiziunilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS