11.2 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBorbely, cel mai slab alb-albastru

Borbely, cel mai slab alb-albastru

Cei care au vizitat site-ul www.craiova-maxima.ro au avut ocazia de a vota zilele trecute cel mai bun si cel mai slab jucator care a imbracat tricoul Universitatii in 2004. Astfel, la sectiunea „cel mai slab jucator“ disputa a fost adjudecata de Csaba Borbely, care a avut acelasi numar de voturi cu Mongu Nkoy, dar acesta din urma a evoluat de prea putine ori pentru Stiinta. In acest clasament al „lamiilor“ ultimul loc al podiumului a fost ocupat de Mircea Ilie, alti doi jucatori, Mutica si Papura, primind si ei voturi „negative“ din partea suporterilor.

In cazul desemnarii celui mai bun jucator al Universitatii in 2004, optiunile au fost clare, 80 la suta dintre cei care au „bifat“ acest sondaj considerindu-l pe capitanul echipei, Adnan Guso, „fotbalistul anului“. Doar alti trei fotbalisti au mai fost inclusi in acest top „pozitiv“. Astfel, la mare distanta, bosniacul a fost urmat de Cosmin Moti si Bogdan Buhus, care au obtinut opt la suta din voturi, si Sorin Frunza, cu un procent de patru la suta. De remarcat ca jucatorul cel mai ofertat al Universitatii, Mihaita Plesan, nu a fost votat de nici un suporter.

In privinta principalului vinovat pentru situatia actuala a Stiintei, fanii au fost categorici, Dinel Staicu obtinind 70 la suta dintre sufragii, celelalte procente fiind impartite intre Pavel Badea, Mircea Rednic si jucatori.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS