Acasă Sport Moldovan paraseste pe Servette

Moldovan paraseste pe Servette

Revenit in campionatul elvetian dupa un nou periplu la FC Nantes, fostul international roman Viorel Moldovan a amenintat ca va parasi clubul Servette Geneva, daca nu ii vor fi achitate restantele salariale. Moldovan a cerut sa fie platit pina pe 6 ianuarie, in caz contrar el urmind sa considere ca nu mai are nici o obligatie fata de gruparea din Tara cantoanelor, care se confrunta cu o grava criza financiara.

„Acest demers nu vizeaza declansarea falimentului clubului, fiind vorba pur si simplu de apararea intereselor clientului meu, care ar avea astfel timp sa-si gaseasca un alt angajament inainte de 31 ianuarie, data la care se incheie perioada transferurilor“, a precizat John Dario, agentul atacantului roman care a marcat in acest sezon sase goluri pentru Servette, echipa care se afla insa in partea inferioara a clasamentului si din cauza ca a fost depunctata in urma problemelor finanicare cu care se confrunta inca din campionatul trecut.

Francezul Marc Roger, presedintele lui Servette Geneva, este angajat intr-o cursa contracronometru, deoarece nu mai are la dispozitie decit 15 zile pentru a imbunatati situatia financiara a clubului, care risca sa-si piarda locul in prima divizie.

Exit mobile version