Acasă Sport „Getafe a avut un an istoric“

„Getafe a avut un an istoric“

Atacantul echipei spaniole Getafe, Gheorghe Craioveanu, a afirmat că anul 2004 va rămine in istoria clubului şi nu va putea fi uitat de nimeni. „Anul 2004 a fost un an incredibil pentru echipă şi pentru oraş. Este un an istoric, pe care nimeni nu-l va uita, şi in care ne-am bucurat de promovare şi de primii paşi in Primera Division. Acele zile au fost de neuitat. Răminerea in prima liga ar fi un succes deosebit, dar nu ştiu dacă ar egala bucuria promovării“, a spus Craioveanu, despre care presa spaniolă scrie ca este imaginea lui Getafe, grupare care luptă pentru a rămine in prima liga.

Fostul căpitan al Universităţii Craiova a adăugat că este mulţumit de parcursul formaţiei sale in turul campionatului. „Am plecat in vacanţă cu 18 puncte, ceea ce este bine. La inceput a fost mai greu, dar apoi ne-am revenit şi am făcut jocuri bune, ca de exemplu cele din ultima lună şi jumătate“, a afirmat Craioveanu.

Intrebat dacă apreciază că, aşa cum spun unii, a alergat in acest an mai mult decit in intreaga carieră, Gică a răspuns: „Ca să joci fotbal trebuie să alergi, dar trebuie să faci şi altceva. Mie fotbalul fără minge nu imi place. In fotbal, modul cum foloseşti balonul şi viziunea asupra jocului sint cele mai importante.“

Exit mobile version