22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportNantes, eliminata de Auxerre

Nantes, eliminata de Auxerre

Echipa romanilor Bratu si Keseru, FC Nantes, a parasit Cupa Ligii franceze in optimi, dupa ce a fost invinsa cu scorul de 2-1 de catre Auxerre. „Canarii“ au fost cei care au condus ostilitatile in teren, deschizind chiar scorul in minutul 22 prin Ahamada, dar formatia pregatita de Guy Roux a revenit pe final, intorcind rezultatul gratie reusitelor belgianului Pieroni (’78) si lui Bruno Cheyrou (’88).

In finalul partidei, pentru citeva minute, in premiera, atacul lui Nantes a fost format din cei doi internationali romani, Florin Bratu fiind trimis pe teren in minutul 73, in locul lui Bagayoko, iar Claudiu Keseru, in prelungirile meciului, in locul lui Savinaud. Ex-rapidistul a avut si doua situatii bune de a marca, dar, in minutul 84, la capatul unui contraatac, nu a reusit sa-l invinga pe portarul lui Auxerre, iar trei minute mai tirziu nu a putut sa inscrie din careu, dupa o centrare a lui Fae.

Intr-un alt meci desfasurat miercuri seara, Caen a invins cu scorul de 4-3, la loviturile de departajare, pe Sochaux, dupa expirarea timpului regulamentar si a prelungirilor rezultatul fiind 0-0.

In sferturile de finala ale competitiei, programate pe 18-19 ianuarie, vor avea loc partidele: Lens – Saint-Etienne, Auxerre – Caen, Strasbourg – Clermont (D2), Montpellier (D2) – Monaco.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS