10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportGigi Maifredi, favorit pentru banca laziala

Gigi Maifredi, favorit pentru banca laziala

Tehnicianul Gigi Maifredi a devenit favorit pentru a ocupa postul de antrenor principal al echipei italiene Lazio Roma, in locul lui Domenico Caso, devansindu-i la bursa zvonurilor pe Giancarlo Camolese si Giovanni Papadopulo. Fost antrenor la Juventus si Bologna, Maifredi a iesit din circuit pentru doi ani de zile si afirma ca ar accepta si un contract pe sase luni cu echipa bianco-celeste.

„Nu-mi fac sperante false, deoarece clubul are mai multe solutii pentru banca tehnica. Oricum, cel care va fi numit trebuie sa le redea increderea jucatorilor, lipsa de entuziasm fiind vizibila in jocul lor. In afara lui Di Canio, ceilalti nu simt placerea de a juca“, a spus Maifredi.

Presedintele clubului lazial, Claudio Lotito, a confirmat iminenta despartire de Domenico „Mimmo“ Caso, care a preluat echipa in vara, dupa plecarea lui Roberto Mancini la Inter, detinatoarea Cupei Italiei ocupind in acest moment locul 15, cu 17 puncte, la un singur punct de primul loc retrogradabil. „Indiferent ce antrenor vom aduce, trebuie sa cumparam si patru-cinci jucatori noi. Oricum, le promit fanilor nostri ca Lazio nu mai ajunge vreodata in Serie B“, a precizat presedintele gruparii romane.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS