10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportLiverpool l-ar putea transfera pe spaniolul Fernando Morientes

Liverpool l-ar putea transfera pe spaniolul Fernando Morientes

Real Madrid a respins oferta de cinci milioane de euro primita de la Liverpool pentru atacantul Fernando Morientes. Madrilenii nu concep sa-l vinda pe golgheterul de anul trecut al Ligii Campionilor la un pret mai mic de 12 milioane de euro, iar acest lucru doar in conditiile in care clubul englez va accepta sa le cedeze prima optiune de transfer a capitanului „cormoranilor“, Steven Gerrard.

Fernando Morientes, 28 de ani, a fost folosit doar in trei meciuri de campionat de antrenorul Garcia Remon, fiind considerat a patra solutie pentru ofensiva, dupa Ronaldo, Raul si Owen. Acest lucru l-a determinat pe atacantul nationalei Spaniei sa-si doreasca un transfer la Liverpool, fiind contactat in acest sens de tehnicianul spaniol Rafa Benitez.

„Real stie situatia mea si sper ca vor avea intelegere pentru a-mi oferi ocazia sa joc altundeva. Sint flatat de interesul pe care il manifesta fata de mine un club de anvergura lui Liverpool si il admir ca antrenor pe Rafa Benitez, cu care mi-as dori sa lucrez“, a afirmat Morientes.

Liverpool i-a vindut la finalul sezonului trecut pe Owen si Heskey, atacanti de baza pe vremea antrenorului Gerrard Houllier, aducindu-i in schimb pe Milan Baros si Djibril Cisse, in timp ce rezerve pentru faza ofensiva sint tinerii Sinama Pongolle si Mellor. Cisse va fi insa indisponibil pentru o lunga perioada, dupa ce a suferit o fractura de tibie si peroneu, iar Baros a lipsit si el o luna de zile, conducatorii lui „Reds“ fiind decisi sa achizitioneze un alt atacant.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS