10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFederer, refuzat de Tony Roche

Federer, refuzat de Tony Roche

Tenismanul elvetian Roger Federer, liderul clasamentului ATP, se afla in cautare de antrenor, dupa ce australianul Tony Roche i-a refuzat oferta de a fi noul sau preparator. Fost antrenor al lui Ivan Lendl si Patrick Rafter, Roche, ajuns la 59 de ani, are o problema la o coapsa si nu doreste sa paraseasca Sydney-ul si familia.

Federer si-a incheiat colaborarea cu antrenorul suedez Peter Lundgren si intentiona sa faca apel la serviciile lui Tony Roche, caruia i-a propus in luna octombrie sa devina antrenorul sau in 2005.

Jucatorul elvetian s-a apropiat de lumea tenisului din tara cangurilor cu ocazia colaborarii cu antrenorul australian Peter Carter. Acesta a murit insa in urma cu doi ani, in urma unui accident de masina.

Pina va gasi un nou antrenor care sa se ocupe de el in 2005, numarul unu in tenisul masculin mondial a fost declarat cel mai bun sportiv al anului in tara sa – Elvetia, pentru a doua oara consecutiv. Astfel, Roger Federer si-a adaugat in palmares cel de-al treilea titlu in numai o saptamina, dupa cele similare obtinute din partea BBC si a Asociatiei Europene a Jurnalistilor Sportivi, care l-au desemnat sportivul european al anului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS