17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBarcelona se uita dupa Anelka

Barcelona se uita dupa Anelka

Liderul Primerei Division, FC Barcelona, este gata sa faca o oferta clubului englez Manchester City pentru atacantul francez Nicolas Anelka. Catalanii vor sa profite de perioada de transferuri din ianuarie pentru a-si reimprospata lotul afectat serios de indisponibilitati, in special atacul. Accidentarea grava a suedezului Henrik Larsson i-a determinat pe conducatorii catalani sa caute un atacant central, dupa esuarea transferului norvegianului Carew, de la Besiktas, care nu ar fi fost utilizabil in Liga Campionilor, fiind abordata pista Anelka.

Manchester City a confirmat ca oferta Barcelonei pentru atacantul de 25 de ani este interesanta pentru clubul englez, aflat intr-o criza financiara serioasa, dar nu se cunoaste inca daca spaniolii vor sa-l transfere definitiv pe francez sau doar sa-l imprumute. „Avem nevoie de un jucator pentru faza defensiva, iar in acest moment Anelka este prioritatea noastra“, a spus directorul sportiv al Barcelonei, Txiki Beguiristain, in timp ce presedintele Juan Laporta a adaugat ca gruparea pe care o conduce este interesata doar de imprumutul unor jucatori, dupa ce Monaco nu a dorit sa-l cedeze inapoi Barcei pe Saviola, adus pentru un an in Principat.

Anelka a evoluat un sezon in Primera Division la rivala traditionala a catalanilor, Real Madrid, dar nu a reusit sa se adapteze in capitala Spaniei, fiind vindut in Anglia, la Arsenal, de unde a ajuns la Manchester City.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS