18.4 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAtentie la kilogramele in plus!

Atentie la kilogramele in plus!

Desi a fixat reunirea lotului pe 17 ianuarie, antrenorul Emil Sandoi le-a recomandat jucatorilor sai de la Pandurii sa-si reia pregatirile individual cu o saptamina mai devreme.

La banchetul de sfirsit de an, fotbalistii au gasit in plasa cu cadouri oferita de conducere si doua hirtii din partea tehnicianului, una cu programul echipei de la reunire pina la inceperea campionatului si una cu recomandari pentru perioada 10-17 ianuarie 2005. Astfel, pe 10 ianuarie, Vintilescu si compania trebuie sa se dezmorteasca timp de 10 minute cu elemente de gimnastica urmate de o alergare 2/4 cu o durata de 15 minute.

Dupa cinci minute de recuperare, „pandurii“ trebuie sa mai efectueze o alergare in acelasi ritm si durata ca si prima. Timpul de alergare creste progresiv in urmatoarele zile pina la 30 de minute, cu o zi inainte de reunirea oficiala. Si durata revenirii dupa efort este mai mare, de circa 10 minute, tinind cont de recomandarile lui Sandoi.

Antrenorul candidatei la promovare le-a atras atentia fotbalistilor sai sa nu se ingrase mai mult de doua kilograme in perioada de vacanta, altfel urmind sa fie sanctionati, si sa nu riste accidentari practicind sporturile de iarna sau sporturi extreme.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS