14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportPatru finale in optimi

Patru finale in optimi

Nu mai putin de patru derbiuri se vor juca in optimile de finala ale Ligii Campionilor, sortii fiind generosi cu privitorii neutri ai competitiei si nemilosi cu favoritele la disputarea finalei. Real Madrid si Juventus vor reedita finala din 1998 a competitiei, decisa atunci de golul lui Mijatovic. „Imi doream sa evitam Realul. Finala va veni pentru noi mai devreme in 2005“, a afirmat vicepresedintele lui Juve, Roberto Bettega.

Jose Mourinho si Alex Ferguson au anticipat echipele pe care le vor intilni intr-o dubla mansa, pe 22 si 23 februarie (turul), respectiv 8 si 9 martie (returul). „Nu am jucat jucat niciodata cu Milan in Liga Campionilor si cred ca soarta va decide in sfirsit sa ne confruntam cu campioana Italiei“, a prezis inaintea tragerii la sorti managerul lui Manchester, Sir Alex Ferguson.

Antrenorul lui Chelsea, Jose Mourinho, si-a dorit o disputa cu echipa la care a ocupat postul de antrenor secund, Barcelona:

„Mi-as dori sa jucam cu Barça, pentru ca iubesc aceasta echipa. Este o formatie care nu ucide fotbalul, ci incearca sa fie mereu peste adversarul sau.“

Cel de-al patrulea clou al optimilor este Bayern – Arsenal. „Bayern nu este cel mai greu adversar pe care il puteam intilni, dar este o echipa tare. Vom apela la portarul nostru (Lehmann-n.r.) pentru a afla mai multe despre ei“, a precizat vicepresedintele „tunarilor“, David Dein. Cea de-a doua mansa a disputei dintre Porto si Inter se va juca pe 15 martie.

Iata programul complet al optimilor Ligii Campionilor: Real Madrid – Juventus, FC Porto – Internazionale, FC Barcelona – Chelsea, Werder Bremen – Lyon, Liverpool – Bayer Leverkusen, PSV Eindhoven – AS Monaco, Manchester United – AC Milan, Bayern Munchen – Arsenal.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS