17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportNationala ar putea intra pe mina lui Tirca

Nationala ar putea intra pe mina lui Tirca

Tehnicianul Cornel Otelea nu s-a prezentat la conferinta de presa de dupa meci, refuzind orice comentariu. Secundul sau, Aurelian Rosca, a afirmat: „Am stat mai bine la capitolul schimbari decit Austria si asta a contat mult. Apoi, meciul a fost pregatit bine si speram sa jucam cel putin la fel de bine si la Budapesta, in partida pentru locurile 7-8.“

Presedintele FR de Handbal, Cristian Gatu, a tinut sa precizeze ca a ramas cu banii promisi pentru calificarea in semifinale, cite 5.000 de euro de jucatoare, neascunzindu-si dezamagirea fata de evolutiile unor handbaliste. „Ma asteptam mai mult de la Senocico si Bradeanu. Cred ca puteam reusi mai mult, dar ne-a lipsit sansa. Am fost si dezavantajati de arbitri, in meciul cu Ungaria, dar asta este“, a afirmat Gatu.

Fostul campion mondial a mai mentionat ca antrenorul Cornel Otelea este la final de contract si, in mod cert, intelegerea nu-i va mai fi prelungita. „La inceputul lunii ianuarie, conducerea federatiei se va reuni pentru a lua o decizie. Viitorul antrenor va fi unul tinar si civilizat“, a mai spus Gatu, care a dat de inteles ca pe banca tehnica a nationalei feminine ar putea lua loc Mariana Tirca, in prezent la Rulmentul Brasov.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS