16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportMos Craciun a venit la copiii Stiintei

Mos Craciun a venit la copiii Stiintei

Grupele de copii ale Universitatii Craiova au fost premiate ieri-dimineata, cu ocazia Sarbatorilor de iarna, clubul craiovean „inchiriind“ si un Mos Craciun de la Teatrul National Craiova, actorul Tudorel Petrescu.

Micii alb-albastri a trebuit sa se multumeasca deocamdata cu cite o plasa cu dulciuri si articole sportive, dar si cu postere cu actuala echipa (probabil ca exemplu negativ), abia peste citiva ani unii dintre ei putind pretinde contracte barosane.

Finantatorul Universitatii, Dinel Staicu, nu a scapat prilejul de a „intepa“ consiliul judetean, care are in subordine centrul de copii si juniori al clubului: „Cei de la consiliul judetean au spus ca nu au posibilitati de premiere, dar la fel au spus si anul trecut. Eu cred insa ca e rea vointa sau nepasare din partea lor“. Staicu are incredere ca premierea de anul viitor se va face la cantonamentul care se va construi in folosul copiilor si juniorilor Universitatii, locul destinat acestuia fiind ocupat in prezent de gunoaie.

Oficialii Universitatii vor merge cu cadouri si la un centru de plasament din oras, luind exemplul echipelor bucurestene.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS